Piano Skrivbordslampor

Piano-skrivbordslampor är lampor som är speciellt designade för ditt piano. Varje pianolampa är utformad för att lysa upp noterna på ditt piano, utan att lysa tillbaka i ansiktet. Detta gör att du kan se musiken tydligt utan att behöva skydda ögonen från ljuset som lyser på musiken. Det här kan vara en stor tillgång när du spelar piano.

Det finns tillfällen när en vanlig rumslampa ökar synligheten för noterna. Ju ljusare rummet är, desto ljusare blir musiken. Men medan en golvlampa kommer att kunna öka ljuset i ditt rum, är en pianolampa speciellt utformad för att tända noterna. Det låter dig placera en lampa direkt på ditt piano och skina den precis där du vill ha den, snarare än att lysa upp hela rummet och förlita dig på det för att öka mängden ljus på noterna.

Med pianobordlampor kan du fokusera ljuset direkt på pianot, oavsett hur ljuset är i resten av rummet.

Add a Comment