Tiffany skrivbordslampor

Tiffany-skrivbordslampor kan lysa upp en arbetsyta och göra tiden på ett skrivbord mycket trevligare. De finns i en mängd olika stilar, färg och design och tillverkas av många olika tillverkare.

Tiffany skrivbordslampor gjordes för hand. Det fanns ingen massproduktion involverad i deras skapande. Mönstren var handritade; allt glas klipptes och löddes för hand. Det är faktiskt inte ens känt hur många Tiffany-skrivbordslampor eller andra typer av lampor som gjordes av varje enskild design. Varje mönster kunde användas oändligt många gånger, men de registrerade inte hur många som producerades.

Idag kan reproduktion av Tiffany skrivbordslampor sträcka sig från billiga och dåliga till dyra reproduktioner av hög kvalitet som noggrant efterliknar den ursprungliga stilen och designen hos Louis Tiffany. Dale Tiffany-lampor är en topptillverkare av dessa reproduktioner idag, och anses vara en av de mest autentiska tillverkarna av skrivbordslampor, med Tiffany-skrivbordslampor och andra skapelser som följer originalartistens vision. Kvalitetsreproduktioner är inte billiga, men det är värt priset att lägga till en sådan funktionell och vacker sak i ditt hem.

Add a Comment